• Mi vidimo stvari drugače

  Mi vidimo stvari drugače

 • Podjetje O nas
 • Vizija Naša vizija
 • Okolje Okoljski vidik
 • O nas

  Podjetje BMD Design, je bilo ustanovljeno na podlagi desetletnih izkušenj na področjih na katerih nastopamo.

  Lastik podjetja BMD design, Bojan Marolt Dolinšek je bil zaposlen v mednarodnem koncernu Sika kjer je v 10 letni karieri bil kot inštruktor-tehnik za izvedbo šolanj za izvajalce ter tehnolog za pripravo predlogov sanacij v gradbeništvu. Nato je pokrival področja sanacij ter novogradenj v splošnem gradbeništvu ter zadnjia štiri let kot vodja programa Industrijskih tlakov ter antikorozije. V vsem tem času je pridobil izkušnje in znanja tako na Slovenskem kot tudi mednarodnem trgu.

  Na podlagi teh znanj je podjetje BMD Design vodilno na trgu po poznavanje tehnologij, produktov ter trendom mednarodnega in našega okolja. Tudi v bodoče bomo veliko mero svojega časa posvečali novim tehnologijam, izobraževanju ter trendom na trgu.

 • Naša vizija

  Cilj podjetja BMD Design je, da s svojim strokovnim znanjem ter kvalitetno izvedbo obvladuje trenutne potrebe na trgu.

  Naša vizija je, da se z nenehnim dopolnjevanjem ter nadgradnjo na področju znanja, tehnologij in našega kadra pripravimo na vse izive, ki jih prinaša prihodnost. Zavedamo se, da prihodnost ne pripada tistim, ki so zadovolnji s sedanjostjo. Zato se vsak dan z velikim vložkom trudimo, da bi bili jutri za Vas še boljši.

 • Okoljski vidik

  Pri podjetju BMD Design se zavedamo, kaj pomeni okolje za nas, Vas in seveda za naše zanamce.

  Glede na industrijsko dobo v kateri živimo je pomemben odnos vsakega posameznika ali podjetja do okolja. Z vsaki nakupom produkta ter njegove zgodovine se zavestno ali nezavestno odločimo kakšno je naše ravnanje do okolja. Naše podjetje se je zavezalo, da spremljamo vse naše dobavitelje ter njihov odnos do okolja. Naše merilo pri dobavitelju ni najnižja cena izdelka saj je ta le nemalokrat povezana z najvišjo ceno osnaževanja do okolja. Naš največji dobavitelj Sika AG je zavezan k programu zelene gradnje(Green Building Programs) ter LEED-a (Leadership in Energy and Environmental Design).

  Tudi neposredna dejanja ter vpliv našega podjetja na okolje sremljamo v vseh fazah. Upoštevamo vsa sredstva, da je vpliv naših dejanj do okolja prijazen.

Kontakt

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
051 378 128
Povpraševanje

Povezave